Apa itu pheromone

FAQs - Tentang Pheromone Dalam Minyak Wangi

Pheromone pada manusia?

Semua orang menghasilkan pheromone secara semulajadi. Malangnya apabila kita semakin meningkat usia badan kita menghasilkan semakin sedikit Pheromone.  Walaubagaimanapun, kita boleh menambah kadar pheromone dengan bersukan, bersenam atau melakukan hubungan suami isteri. Akan tetapi, ketika kita mandi selepas bersukan/bersenam, kita bukan sahaja mencuci kotoran di badan malah kita juga mencuci Pheromone itu. 

Organ peluh menghasilkan Pheromone, namun peluh tidak lama kemudian mula rosak dan berubah menjadi bau busuk. Sebab itulah kebanyakan perfume pheromone menambah antipeluh dan antipeluh untuk menutup dan menghalang penciptaan Pheromone biasa.

Pheromone dalam minyak wangi?

Lebih 50 tahun Saintis barat terutamanya di Russia, Canada dan US mengkaji bagaimana haiwan dan manusia mendapatkan pasangan melalui kacamata SAINS! Akhirnya mereka menemui sesuatu yang mempunyai pengaruh besar dalam membuatkan pasangan lawan jenis tertarik antara 1 sama lain. Itulah yang digelarkan sebagai PHEROMONE.

Pheromone adalah secara semulajadi dirembeskan oleh kelenjar peluh manusia(lelaki) yang membuatkan wanita mudah tertarik.

Pheromone ini tidak berbau akan tetapi hanya organ vomeronasal di hidung wanita sahaja yang boleh mengesan kehadirannya.

“MEREKA YANG MEMPUNYAI KADAR ‘PHEROMONE’ YANG TINGGI, MAMPU MEMBUAT WANITA LEBIH TERTARIK! MEREKA NAMPAK LEBIH SEKSI, MASKULIN DAN DIPERCAYAI DI MATA WANITA.”

Sejak itulah saintis di barat berlumba-lumba untuk menghasilkan ‘Pheromone’ sintetik ini di makmal. Dah sejak tahun 2000, ia mula digunakan setelah terbukti berkesan dan dicampurkan ke dalam minyak wangi.

Anda boleh menambah pheromone pada badan anda dengan menggunakan aroma Pheromone. Cologne dan wangian yang di jual di website ini  dibuat dengan mencipta semula aroma Pheromone manusia biasa yang disebarkan secara semula jadi oleh orang ramai untuk menyemarakkan daya tarikan seksi dalam diri anda. 

Pheromone tidak berbau. Ia mula digunakan di dalam wangian kerana kebanyakan pengguna di Asia tidak puas jika tidak menyedari apa yang mereka sedang guna. Yang anda hidu itu cuma wangian yang dicampurkan pada pheromone sahaja. Minyak wangi pheromone boleh meningkatkan tahap pheromone yang biasanya berkurangan dengan peningkatan usia. Ia boleh mengubah keadaan untuk menyokong diri anda dalam menarik respond positif orang di sekeliling anda juga.

Apa itu pheromone?

Pheromone biasanya menggunakan bahan sintetik yang menyampaikan tanda-tanda wangian subliminal kepada jantina lain yang mencetuskan tindak balas seksual yang menakjubkan.

Apakah beberapa realiti sebenar tentang pheromone?

Pheromone adalah seperti bahan kimia namun berfungsi di luar badan.
Ia mempengaruhi tindakbalas orang lain terhadap anda, seperti keseronokan seksual.
Membina daya tarikan mempengaruhi kecenderungan dan tahap kortisol serta menggerakkan kawasan minda yang berkaitan dengan pemahaman sosial.

Bagaimana pheromone di kesan oleh manusia?

Isyarat pheromone dibezakan melalui organ di dalam hidung yang dipanggil Organ Vomeronasal (VNO). Pada ketika VNO mengenal pasti pheromone, ia hanyalah tanda tindak balas seksual kepada serebrum.

Apa itu VNO?

Organ Vomeronasal atau VNO ialah organ reseptor yang merangsang tindakbalas hormon. Organ VNO inilah yang mengesan kehadiran pheromone dari manusia. Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ ini. Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

vno

Ada bukti pheromone berkesan menarik perhatian orang lain?

Terdapat banyak bukti dalam kajian saintifik yang anda boleh lihat di google  bahawa pheromone sangat berkesan dalam menarik perhatian dan tindakbalas orang lain terutama yang berlainan jantina.

Walaubagaimanapun, oleh kerana pheromone dalam wangian ini dihasilkan secara sintetik di makmal. Tidak semua produk mengandungi pheromone sintetik yang sama. Masing-masing mempunyai DNA yang berbeza. Sebab itulah tidak semua produk pheromone yang dijual di Malaysia berkesan untuk semua orang. Anda perlu mencuba produk yang betul-betul sesuai dengan anda.

Kami juga pernah menjual pelbagai jenis pheromone perfume, akan tetapi kami hanya kekalkan produk-produk yang sudah terbukti berkesan sahaja di Malaysia mengikut review dan respond dari pengguna-kami.

 

Adakah kita hasilkan pheromone secara semulajadi?

Benar sama sekali. Kita menghasilkan pheromone secara semulajadi setiap hari dan pheromone bertindak secara senyap dalam mempengaruhi pergaulan kita. Itu adalah sesuatu yang ramai individu tidak faham.

Jika kita ada pheromone semulajadi, kenapa kita perlu bantuan perfume pheromone ini?

Setiap hari, apa yang pertama sekali kita akan buat? Mandi. Mandi membersihkan kotoran di badan,ia juga menyingkirkan pheromone di badan!(Lebih-lebih lagi, kita akan berpakaian umumnya dari kepala hingga kaki, dengan cara ini meliputi 90% daripada kulit yang mengeluarkan pheromone ke udara.) Apabila kita memakai pheromone perfume, kita benar-benar menggantikan pheromone yang telah kita bersihkan. Dengan mempertingkatkan kadar pheromone, anda bakal rasakan hubungan dengan sekeliling jadi lebih mudah dan seronok.

Berapa lama pheromone ini boleh bertahan?

Bau wangian yang dicampurkan dalam minyak wangi adalah sesuatu yang berbeza. Apabila kepekatan pheromone bertambah, minyak wangi tersebut akan kurang bau dan kurang tahan lama. Jika bercakap soal pheromone, kebanyakan perfume pheromone yang kami jual boleh bertahan sekitar 6-8 jam apabila digunakan pada tempat yang sesuai.

Apa kelebihan menggunakan pheromone secara umum?
  • Lebih banyak mata memandang dan senyuman daripada orang lain
  • Anda akan ditemui lebih diri anda jadi lebih memikat secara fizikal
  • Lebih banyak temujanji dan seks
  • Membangkitkan keghairahan dalam hubungan cinta
  • Bercinta lebih bersemangat
  • Rakan sekerja anda akan berasa lebih selesa dan tenang dengan anda
  • Orang lain akan memulakan perbincangan dengan anda
  • Meningkatkan keberanian anda
  • Jantina yang sama akan secara semulajadinya menganggap anda ada aura yang kuat
  • Hubungan perniagaan/kerja yang lebih baik
Pheromone mana yang paling baik? Paling power?

Ramai pengguna sering bertanya tentang pheromone perfume mana yang lebih power. Sebenarnya ia bergantung pada setiap individu itu sendiri. Ini kerana tahap keberkesanan pheromone perfume yang ada, adalah berbeza.

Ok, begini.. Pheromone perfume Jenama A yang dihasilkan oleh Makmal A adalah tidak sama dengan Pheromone yang ada dalam pheromone perfume Jenama B yang dihasilkan di Makmal B. Ini kerana pheromone ini dihasilkan secara sintetik menghasilkan DNA yang berbeza-beza. Sebab itulah setiap jenama pheromone perfume itu ada peminatnya tersendiri kerana tahap kesesuaian dengan badan kita berbeza.

Walaubagaimanapun, anda tidak perlu risau kerana kesemua wangian pheromone yang dijual di sini telah terbukti berkesan untuk ramai orang di Malaysia. Oleh itu, risiko untuk anda mencuba pheromone yang sesuai dengan diri anda adalah lebih besar.

Ada apa yang saya boleh tolong?